Job, Karriere & Uddannelse

At arbejde på Vejlby Apotek

Du kan forvente et stort apotek, hvor faglighed og kvalitet er i højsæde og hvor humor og højt serviceniveau er grundelementer i apotekets daglige arbejde.

Vores arbejdsmiljø

Vi tilbyder et godt kollegialt arbejdsmiljø, hvor humor vægter højt. Du bliver en del af et stort team med kollegaer fra 9-10 forskellige nationaliteter der sammen skaber et spændende og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er et mix af hel unge, de grå og de “virkeligt gamle”. Mulighed for selv at have indflydelse på dit job, der bliver tilpasset dine særlige ønsker, interesser og kvalifikationer. 

Din individuelle udvikling

Kompetenceudvikling, kurser og andre spændende aktiviteter som sikrer individuel udvikling. En aktiv personaleforening sørger for en masse tilbud og sociale aktiviteter udenfor arbejdstid.

Uopfordrede ansøgninger

Er du farmakonom eller farmaceut og er interesseret i et job på Vejlby Apotek og vil vide mere om os, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Bliv farmakonom

Farmakonomer har stor kundekontakt, ved en masse om medicin og hjælper med at medicinen tages rigtigt.

Uddannelsen til farmakonom er 3-årig og skifter mellem praktikophold på apotek og skoleophold på Farmakonomskolen i Hillerød.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil have med mennesker at gøre og har interesse for sundhed, sygdom og medicin.

Kontakt os her

Map data ©2021 Google
Map data ©2021 Google
Map Data
Map data ©2021 Google